Elever

ELEV

På kosmetikeruddannelsen lærer du at analysere menneskers behov, så du kan give afslappende oplevelser, der lagres i kroppen i lang tid – både fysisk og psykisk. Du lærer håndværket fra grunden, alle teknikkerne og det rigtige håndelag, der er vigtige for at kunne skabe afslappende og behagelige oplevelser for klinikkens kunder.

På klinikken kan du vælge, at specialisere dig til enten spa- og wellnessbehandler eller hud- og skønhedsplejer.
Som kosmetiker med speciale i hud- og skønhedsbehandlinger er det din opgave at hjælpe dine kunder med at få en sund, smuk og velafbalanceret hud og et udseende, de er tilfredse med. I løbet af din uddannelse lærer du om forskellige hudtyper og –problemer og om, hvordan du bedst behandler og plejer huden.

Som spa- og wellnessbehandler er det vigtigt, at du nyder at forkæle og skabe gode oplevelser. Det er også vigtigt, at du forstår, at en god spa- og wellnessoplevelse kræver renlighed og ikke mindst ro. Du lærer både om kroppens opbygning, hudens funktioner samt forskellige behandlingsmetoder og wellnessprodukter.

Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve. Prøven indeholder altid én disciplin med en tydelig profil i dit speciale.

Afhængig af din alder og tidligere afsluttet skoleuddannelse er der forskellige mulige veje ind i en erhvervsuddannelse.
I faneoversigten kan du se, hvilke mulige veje ind i uddannelsen, der er .

Rul til toppen
sus-udd.dk